fbpx Skip to content

PONUDA

Uz bogat program Advent u Karlovcu poznat je po bogatoj, raznolikoj i kvalitetnoj gastronomskoj i trgovačkoj ponudi. Treću godinu za redom, na čaroliji susreta može se uživati u delicijama 10 ugostiteljskih kućica te u raznim trgovačkim proizvodima u preostalih 5 kućica.
Među najvećim novitetima ove godine treba istaknuti brojne specijalitete od domaće tradicionalne kuhinje pa sve do one internacionalne. Tako će se u ponudi trećeg Adventa u Karlovcu pronaći: razne vrste kvalitetnih gourmet burgera s više vrsta mesa, skandinavski burgeri i sendviči od mesnih okruglica, beyond burger, danski, norveški i švedski hot dog, veliki izbor raznih domaćih kobasica sa raznim prilozima, gorski sirevi i domaći naresci sa suhim smokvama i šipkom, dimbek, čips od šarana, gulaš od divljači u zdjelici kruha, sarma, chilli con carne u tortilji te razne vrste domaćih krumpirića.
Još veći noviteti nalaze se među slasticama. U slatkoj ponudi Karlovčani će moći probati: čokoladne tartufe, pohani sladoled sa šumskim voćem, švedske vafle, kaiserschmarrn s pireom od marelice, knedle punjene čokoladom u omotu od kokosa i kesten pire. Uz navedene novitete i ove godine očekuju nas nezaobilazne germ knedle, fritule s raznim nadjevima, palačinke te razne vrste torti i štrudla poput carske štrudle s jabukama u umaku od vanilije i jastučića punjenih pekmezom. Uz kuhano crno i bijelo vino i ove će se godine moći kušati brojni vrući zimski kokteli, alkoholne vruće čokolade, topli bezalkoholni napitci, kuhane rakije, razni bio čajevi te skandinavski čajevi, kuhana vina i pivo, punč, kuhani glog i rakije, pjenušci te razna vina, žestoka pića i druga pića koja će nas ugrijati. Za one željnih osvježavajućih pića, moći će se uživati i u raznim pivama kompanije Heineken te pićima Coca Cole.

Cjenik se može pogledati klikom na ugostitelja!

Paviljon Katzler
Happy Garden
Rhapsody
Obrt Bosiljevac
Jak kao Jakov

Na trećem Adventu u Karlovcu moći će se kupiti suveniri, razne rukotvorine te pokloni. Osim standardnih kuglica, prekrasnih adventskih vijenaca i božićnih ukrasa, u ponudi će se naći i suveniri poput adventske šalice, božićnih kapa, ručno rađenih dekoracija, nakita i vjenčića. Trgovačka ponuda neće zaobići ni one najmlađe, dostupne će biti lutkice i knjige za djecu te naravno čestitke sa karlovačkim zimskim motivima i povijesne čestitke našeg područja

I ove godine u ponudi će biti „Rječnik karlovačkog urbanog plemena“ – rječnik karlovačkog govora, majice s motivom Zvijezde i riječima karlovačkog govora te poznati karlovački suvenir “Karlovačka magla”. U ovoj ponudi kao novitet pronaći će se i 100% prirodna kozmetika s mirisima naranče i cimeta te razne vrste sapuna i losiona od lavande, morske soli, mandarine, čajevca, zelene gline i eteričnih ulja. Advent još jednom nosi i svoj humanitarni karakter pa će tako sav prihod od prodaje na kućici Jak kao Jakov ići u humanitarne svrhe za štićenike udruge.

Slatka kućica

Mr. Bjorg

Cocktail Corner

Dimbek kod Špehara

Cafe bar VIP

Obrt Ukus